Despre noi

STRUCTURA ORGANIZATORICĂ:

Ing. Vlad SOFRONI              Director general;

Ing. Valentin ARAMĂ          Director tehnic şi producţie;

Ec. Mădălina BÎNZAR         Şef Birou Marketing;

Ing. Iuliana STRUŢ              Şef Departament Managementul şi Inspecţia Calităţii;

Ec. Irina CONSTANTIN       Şef Departament Finanaciar şi Resurse Umane.

ADRESA:
Strada INDUSTRIEI, Nr. 17, Casuţa Poştală 810391, BRĂILA, Judeţul BRĂILA, ROMÂNIA;
Telefon: 0239 626000;
Fax:         0239 616587;
E-mail: office@promex.ro.

Succesul unei afaceri nu este o coincidenţă. Este rezultatul logic al ˝gândirii de viitor˝ şi al acţiunilor gândite. Înţelegerea şi hotarârea tuturor angajaţilor de a-şi investi energia personală în succes şi de a lua parte la acesta, mai degrabă datorită convingerilor proprii decât din simţul datoriei, sunt fundamentale.

Obiectivele societăţii noastre sunt, fără îndoială, asigurarea independenţei şi capacităţii pe termen lung – împreună cu efortul continuu de a face, notabil, mai bine chiar şi ceea ce este foarte bine – cu o cunoaştere distinctă a productivităţii societăţii, cât şi o apreciere considerabilă a tuturor angajaţilor care, în domeniul lor, lucrează motivat în mod egal şi orientaţi în mediul de lucru.

Înţelegem că succesul viitor al PROMEX are ca aspecte esenţiale valorile după care noi, compania, trăim zi de zi, ele nu reprezintă elemente de noutate ci sunt, mai curând, o consolidare a principiilor PROMEX de la înfiinţare, care stau la baza relaţiilor noastre cu clienţii şi angajaţii.

INOVAŢIA
Acest lucru, combinat cu eforturile noastre constante de a satisface nevoile clienţilor, de a îmbunătăţi calitatea şi a reduce costurile, ne va permite să livrăm produse fără defecte, la un preţ corect.

INTEGRITATEA
Managerii şi angajaţii PROMEX trebuie să acţioneze întotdeauna cu integritate şi să fie ghidaţi de ceea ce este etic şi corect faţă de clienţi.
Concurăm puternic şi cinstit.

OAMENII
Ţelul nostru este ca fiecare angajat din compania PROMEX să poată beneficia de o carieră cu oportunităţi de dezvoltare, care sa-i ofere un echilibru între viaţa la locul de muncă şi cea de familie. Într-un mediu din ce în ce mai competitiv, PROMEX răspunde la această provocare împreună cu angajaii săi.
Noi considerăm oamenii ca fiind factorul principal în succesul companiei.Din acest motiv, solicităm angajaţilor noştri să arate înalt nivel de consideraţie faţă de aproapele lor, exprimând aceasta prin fapte, într-o manieră corectă, deschisă, tolerantă şi onestă.

DIVERSITATEA
Milităm pentru încurajarea diversităţii la locul de muncă, vom pune în practică principiul egalităţii şanselor în toate angajările şi promovările, vom sprijini extinderea accesului la informaţie şi la noi tehnologii.

COMUNITATEA
Scopul nostru este să contribuim la o dezvoltare pozitivă a comunităţii noastre locale, prin crearea şi menţinerea de locuri de muncă sigure, să asigurăm disponibilitatea unui grad înalt de instruire pentru angajaţii noştri şi să promovăm utilizarea facilităţilor comunităţii.

PROMEX şi angajaţii săi recunosc că le revine responsabilitatea să contribuie la bunăstarea comunităţii locale, influienţând semnificativ viaţa oamenilor.

PORTOFOLIU CLIENTI

Pentru PROMEX calitatea si siguranta sunt valori fundamentale. Ne asiguram ca toate proiectele noastre sunt realizate la cele mai inalte standard de calitate, intr-o maniera sustenabila si responsabila fata de mediul inconjurator. Experienta noastra si expertiza ne permit sa abordam cu incredere orice provocare transformand asteptarile clientilor nostril in realitate.